Verzenden & Bezorgen

 

Mogelijkheden voor de levering van uw wijnbestelling

Bezorgen in Utrecht 
In Utrecht bezorgt Taste of Sicily de bestelling op afspraak aan huis. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wij nemen contact met u op over het moment van bezorging. U geeft deze optie aan tijdens de bestelprocedure.

Bezorgen 
U kunt uw bestelling laten bezorgen. Wij versturen uw wijnbestelling in breukvrije verpakkingen van Vinologix. Uw bestelling wordt bezorgd door DPD. U geeft deze optie aan tijdens de bestelprocedure.

Verzendkosten wijnbestelling
De verzendkosten voor uw wijnbestelling bij Taste of Sicily gelden per bestelling en zijn inclusief BTW. Uw bestelling wordt verzonden in speciale verpakking voor 6, 12 of 18 flessen. Voor verzending binnen Nederland betaalt u een bijdrage van 6,00 euro voor een verpakking met 6 flessen, 8 euro voor een verpakking van 12 flessen, en 10 euro voor een verpakking van 18 flessen. Voor verzendingen naar de Waddeneilanden betaalt u een toeslag van 7,50 euro. Voor een bestelling van boven de 300 euro's nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Verzendkosten overige produkten
De overige produkten verzenden wij met PostNL. De kosten daarvoor verschillen per bestelling en worden getoond in de webshop.

Hoe wordt uw bestelling verzonden
Uw bestelling wordt verzonden in een speciale, breukvrije verpakking van Vinologix. Vinologix is gespecialiseerd in de verzending van wijn. Vinologix is partner van DPD Nederland. Voor het in ontvangst nemen van uw bestelling is een handtekening vereist.

De levertijd van uw bestelling
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 5-10 werkdagen af te leveren. Uw bestelling wordt verzonden, zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra wij uw bestelling ter verzending hebben aangeboden, ontvangt u van ons bericht per email. Uw bestelling zal dan binnen 2 à 5 dagen worden afgeleverd.

Als u bij het afleveren van uw bestelling niet thuis bent
Indien u op het moment van aflevering niet aanwezig bent, doet DPD een kaartje in uw brievenbus met verder instructies. DPD doet maximaal 3 afleverpogingen bij het bezorgadres. Indien de zending na 3 pogingen niet kan worden afgeleverd, komt het pakket naar ons retour.

Bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen
U kunt uw bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven. Houdt u er wel rekening mee dat bij aflevering een handtekening voor ontvangst vereist is. U kunt uw bestelling niet op een postbusadres laten bezorgen. Beschadiging
Indien bij het afleveren blijkt dat de verpakking of de inhoud beschadigd is, dient u het pakket te weigeren. Zodra wij vernomen hebben dat de verzending geweigerd is zullen wij contact opnemen en een nieuwe zending voor u klaarmaken.

Een geleverde bestelling herroepen
Conform onze leveringsvoorwaarden kunt u de door ontvangen bestelling gedurende 14 dagen na ontvangst herroepen. De kosten voor het terugzenden komen voor uw rekening. In rekening gebrachte administratie- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De goederen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggezonden. U kunt hiertoe contact met ons opnemen per email. info@tasteofsicily.nl